UBB deschide anul universitar și la Tîrgu-Mureș

studenti petru maiorStudenţii şi profesorii extensiei din Târgu Mureş a Universităţii ,,Babeş-Bolyai” au participat miercuri, 2 octombrie, la deschiderea anului universitar în spaţiul oferit cu deschidere de Universitatea ,,Petru Maior” din Târgu Mureş, în baza parteneriatului existent între cele două instituţii de învăţământ superior.

Prezent la festivitate, rectorul Universităţii ,,Petru Maior”, prof. univ. dr. Călin Enăchescu a declarat că prin acest parteneriat, cele două universităţi îşi oferă sprijin reciproc şi că în acest context, universitatea târgumureşeană este onorată să le fie gazdă celor aproape 400 de studenţi care urmează în prezent la Târgu Mureş cursurile Universităţii ,,Babeş-Bolyai” de specializare în domeniul învăţământului primar şi preşcolar.

Directorul Departamentului de Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul universităţii clujene, prof. univ. dr. Vasile Chiş, a precizat că admiterea pe bază de examen introdusă în acest an nu i-a descurajat pe tinerii doritori să devină profesori pentru învăţământul preşcolar şi primar (educatori, învăţători), după cum o arată numărul mare al bobocilor intraţi în facultate.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.