UDMR Mureș în apărarea lui Borbely

Biroul Permanent al UDMR Mureş şi-a manifestat, miercuri, îngrijorarea în privinţa unei campanii de discreditare care ar fi îndreptată împotriva vicepreşedintelui politic al UDMR, ministrul Laszlo Borbely. ‘UDMR Organizaţia Judeţeană Mureş îşi exprimă îngrijorarea în legătură cu campania de discreditare împotriva vicepreşedintelui UDMR Borbely Laszlo. În pragul alegerilor, de regulă se înmulţesc campaniile de discreditare la adresa politicienilor de marcă. Suntem convinşi că acuzaţiile aduse d-lui ministru Borbely Laszlo sunt nefondate şi se vor clarifica în cel mai scurt timp. Organizaţia UDMR Mureş este alături în continuare de dl. Borbely Laszlo şi îl sprijină cu toate mijloacele posibile în vederea clarificării acuzaţiilor aduse’, se arată într-un comunicat de presă al UDMR Mureş.

Liderul UDMR Mureş, deputatul Attila Kelemen, a declarat presei miercuri, imediat după anunţul că procurorii DNA doresc declanşarea procedurilor pentru începerea urmării penale faţă de ministrul Laszlo Borbely, că acesta este un politician prea versat ca să comită asemenea greşeli. ‘Cred că în jurul domnului Borbely totul este în regulă şi el a şi cerut că va face lumină şi nu cred că are ceva probleme care să privească DNA. Nu ştiu, nici nu ştiu ce a fost declaraţia de avere a domnului Borbely, este un politician prea versat ca să asemenea greşeli, cred’, a susţine Attila Kelemen.

Procurorii DNA au sesizat procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru a solicita Camerei Deputaţilor declanşarea procedurilor pentru obţinerea cererii necesare urmării penale faţă de Laszlo Borbely, deputat şi ministru al Mediului şi Pădurilor, pentru două infracţiuni de trafic de influenţă şi infracţiunea de fals în declaraţiile de avere, în formă continuată.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.