Ultimul clopoțel pentru absolvenții liceelor din Târnăveni

În fiecare an festivitățile de absolvire ale liceelor din Târnăveni reprezintă un prilej de etalare a celor mai elegante ținute ale tinerilor. Cu această ocazie pot fi admirați băieții stilați cu costume moderne și fetele elegante a căror îmbrăcăminte poate rivaliza cu cea a vedetelor de pe covorul roșu, coafurile și accesoriile fiind asortate până la cel mai mic detaliu. Banchetul de final reprezintă apogeul paradei frumuseții.

173 de absolvenţi ai Liceului Teoretic Andrei Bârseanu au auzit azi pentru ultima oară joi 25 mai sunetul clopeţelului de la liceu. Festivitatea de absolvire a început în curtea școlii de la ora 10.00 iar apoi, absolvenții încolonați pe clase, s-au deplasat la Casa de Cultură unde a avut loc festivitatea de premiere.

Vineri 26 mai a avut loc festivitatea de absolvire pentru elevii claselor a XII-a de la Colegiul Tehnic din Târnăveni. Festivitatea a început în curtea școlii de la ora 10.00 iar apoi, absolvenții s-au deplasat la Casa de Cultură unde s-a desfășurat festivitatea de premiere.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.