Un bătrânel tânăr, la 100 de ani

O ANIVERSARE INCREDIBILAReghineanul Alexandru Ispas a împlinit în această lună 100 de ani. Venerabilul domn a avut parte, cu această ocazie, de o după-amiază specială, luni, 18 februarie, când în Sala de şedinţe, din incinta Primăriei Reghin, a fost organizat un eveniment în cinstea lui.

Îmbrăcat elegant, cu o atitudine jovială și cu zâmbetul pe buze Alexandru Ispas a pășit drept și viguros printre cei care îl așteptau, stârnit admirația tuturor celor prezenți.

Cadouri

Sărbătoritul a primit din mâna primarului Maria Precup un tort, flori, şampanie, o diplomă şi un premiu în bani. O diplomă şi un plic cu bani a primit şi din partea Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Reghin, reprezentată de Leon Stoica. De asemenea, Ovidiu Ilisan, directorul uneia dintre televiziunile locale reghinene i-a oferit sărbătoritului un portret înrămat. Centenarul și-a amintit imediat că fotografia a fost făcută în urmă cu o lună de zile, atunci când o echipă de reporteri l-a vizitat acasă pentru un interviu. Ba mai mult, Alexandru Ispas a demonstrat că îşi aminteşte perfect şi discuţia purtată atunci.

Secretul e…secret

Câțiva instrumentiști de la Casa de Cultură ,,Eugen Nicoară”, au cântat special pentru Alexandru Ispas, care a apreciat și a comentat cu umor unele melodii. Întrebat despre secretul longevității sale, acesta a precizat că o viață fără excese ar putea să ne ducă până la vârsta de 100 de ani, cu condiția să avem gene bune.

Alexandru Ispas a venit însoţit de prieteni şi puţinele rude pe care le mai are. Unul dintre nepoţii săi a venit special de la Cluj Napoca pentru a fi prezent la eveniment.

Emeșe Ardelean

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.