Un fotograf din Târnăveni îşi vinde contul de Instagram cadru cu cadru în scopuri caritabile

Cătălin Pop, un fotograf pasionat din Târnăveni a iniţiat o mini-campanie de strângere de fonduri pe baza fotografiilor sale. Totul e simplu: îşi “vinde“ contul de instagram, cadru cu cadru, la Art Club Târnăveni. Din locul special amenajat se poate cumpăra una sau mai multe fotografii care costă doar 1 leu bucata.

„N-ai să cumperi de banii ăștia o operă de artă, însă vei putea face un bine cuiva care are nevoie de el. Lucru care e mult, mult mai valoros” afirmă Cătălin.

Toți banii încasați din aceste vânzări vor fi donați Asociației Catharsis din Târnăveni, un colectiv de oameni inimoși care care sprijină persoanele cu dizabilități psihomotorii și locomotorii, oferindu-le acestora un suport educativ și terapeutic.

Fotografiile sunt disponibile spre vânzare din data de 19 decembrie la Art Club Târnăveni, str. Republicii nr.25A.

„Dacă ai cumpărat una sau mai multe fotografii: ne vom bucura dacă le vei posta pe facebook sau instagram folosind hashtagul #faptameabuna. În felul acesta vei ajuta la promovarea campaniei, iar noi vom ști cine merită mulțumirile noastre pentru contribuție. O fotografie = 1 leu = o faptă bună. E atât de simplu să faci un bine!” mai spune iniţiatorul campaniei.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.