Un pluş, pentru un zâmbet la BC Mureş

BC Mureş organizează încă două acţiuni caritabile – după ceea pornită pentru József Szabó.

Înaintea sărbătorilor de iarnă pentru tigrii urmează două meciuri pe teren propriu. „Un pluş pentru un zâmbet” este acţiunea tradiţională de aruncare a jucăriilor de pluş la primul angajament în meciul de duminică, 18 decemberie, împortiva Galaţiului de la ora 17,00.

Suporterii sunt rugaţi să vină măcar cu o jucărie de pluş la meci şi să le arunce doar la primul angajament al partidei.

Organizatorii şi-ar dori o ploaie de pluşuri în „Jungla” mureşeană! Jucăriile vor fi donate copiilor aflaţi în compartimentul de hemato-oncologie pediatrică din cadrul spitalului clinic județean de urgență Târgu Mureș.

Bineînţeles se acceptă şi donaţii la intrare, ori în formă de alimente de bază neperisabile, haine, jucării, electronice etc.

Acestea din urmă plus cu ce se va aduna la meciuri de miercuri, 21 decembrie în EuropeCup tot de pe teren propriu împotriva turcilor de la Gaziantep, se vor împărţi – împreună cu Rotaract Culb Téka – între copiii de la Casa Familială din Viforoasa, unde locuiesc aproximativ 30 de copii.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.