Un slovac urmărit internațional prins în Mureș

Poliţiştii din Mureş, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, au depistat un bărbat, cetăţean slovac, care era urmărit internaţional de autorităţile din Slovacia, pentru înşelăciune.

La data 16 ianuarie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au depistat un bărbat, de 43 de ani, din Slovacia, care era urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare slovace au emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu-Mureş, care a luat măsura reţinerii acestuia pentru o perioadă de 24 ore, urmând fi prezentat instanţei de judecată, pentru demararea procedurilor de predare către autorităţile slovace.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.