Unde se construiește cel mai nou cartier în oraș? Vă spune PUNCTUL!

Săptămânalul PUNCTUL din perioada 2-8 octombrie a apărut cu o nouă înfățișare, cu o grafică mai reușită și cu multe ilustrații. De azi îl găsiți pe tarabe, iar în zilele următoare veți putea citi articolele principale ale ediției cu nr.650 și pe siteul www.punctul.ro

”Topul școlilor mureșene în funcție de absenteism” se intitulează articolul semnat de Vasile Dancea, cu detalii în pagina 3.

Din actualitatea mureșeană, încă un caz de poluare semnalată de cetățeni, de astă dată este vorba de mizeria neprelucrată ce a ajuns în Mureș, de la gura de deversare de la Aquaserv. Detalii în pagina 2, semnată de Vasile Dancea.

Punctul Alb din această săptămână merge la studenții de la UMF, iar Punctul Negru la chiulangiii din sistemul preuniversitar. Motivația o găsiți în pagina 2.

Centrul de sănătate pentru părinți și copii este primul cabinet de consultanță în alăptare deschis la Tîrgu Mureș, proiectul Alexandrei Lațcu, medic pediatru rezident, fondator al Asociației Happy Family. Detalii în interviul din pagina 4.

”Românii care vorbesc mai mult ungurește” se intitulează articolul subsemnatei, despre românii din Ungaria. Pornind de la un copil care învață la Liceul Românesc din Jula și steagul României ce flutură nestingherit alături de cel al Ungariei pe școală, am mai aflat câte ceva. Detalii în pagina 5.

Dacă vreți să știți ce se construiește în locul fostei fabrici de zahăr din Tîrgu Mureș, citiți un interviu realizat cu Oana Păun, managerul de vânzări și marketing de la Maurer Imobiliare. Detalii în pag 7.

De la Reghin transmite Imola Grama despre ”Meciuri grozav disputate la Turneul de pregătire Cupa Sporting” și ”Gala vârstnicilor de succes”. Detalii în pagina 8.

Știrile care pun punctul pe i, Trei zile de distracție la Luduș și Argintul mondial pentru Dan Borbil la Campionatul Mondial de skanderbeg le găsiți în pagina 9, semnată de Ioan A. Borgovan.

La Sighișoara SC Schuster Ecosal începe colectarea deșeurilor voluminoase, Vârstnicii au fost sărbătoriți de ziua lor de 1 octombrie, iar Promenada inimilor, este o campanie anunțată pe 7 octombrie, cu detalii în pagina 10.

De la Târnăveni aflăm că peste trei milioane de euro este bugetul unui proiect pentru reducerea decalajelor în nivelul de trai al romilor, în perioada 2017-2020. Bariera de pe strada CFR e ruptă din nou, transmite Mircea Barbu cu detalii în pagina 11.

Cei care sunt interesați de anunțurile executorilor judecătorești despre bunuri scoase la vânzare prin licitație, au la dispoziție și de această dată câteva în pagina 10.

Din pagina 11 puteți afla cum se obțin abonamentele gratuite pentru transportul local, pe baza de Studcard.

Lectură plăcută!

EM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.