Universitatea de Arte din Târgu-Mureș joacă la Teatrul Nottara

Universitatea de Arte din Târgu-Mureș, împreună cu Teatrul Nottara și Institutul Italian de Cultură din București prezintă miercuri, 8 februarie 2017, ora 19.30, în sala George Constantin a Teatrului Nottara, spectactacolul-lectură Dama de cupă de Gianni Spezzano, piesa câștigătoare a Concursul European de Dramaturgie PopDrama.

În Dama de cupă, dramaturgul Gianni Spezzano vorbește fără încrâncenare despre probleme grave, relații de familie viciate și dependența de jocuri de noroc, luându-și ca aliat stilul ludic și umorul teatrului tradițional napolitan.

Regia artistică este semnată de Oana Leahu, iar Tiberius Vasiniuc, Elena Purea, Nicu Mihoc, Luminița Praja și Andrei Chiran vor face jocul Damei de cupă!

Concursul European de Dramaturgie PopDrama este organizat de Universitatea de Arte din Târgu-Mureș împreună cu Centro Diego Fabbri (Italia), University of Wolverhampton (Marea Britanie) și Fundacion Caja Granada (Spania) și este co-finanțat prin programul Europa Creativă al Uniunii Europene.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.