Urcan și-a deschis birou parlamentar la Luduș

Urcan și-a deschis birou parlamentar la Luduș

florin urcanLa alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 a fost declarat câştigător al Colegiului 4 de la Camera Deputaţilor Florin Ionaş Urcan, fostul primar al oraşului Luduş. Colegiul cuprinde un număr de trei oraşe, Luduş, Iernut, Tîrnăveni şi zece comune, Aţintiş, Bichiş, Bogata, Cheţani, Cuci, Tăureni, Adămuş, Cucerdea, Găneşti şi Ogra.

Deschiderea festivă

Vineri, 1 februarie, în clădirea situată în Bulevardul 1 Decembrie 1918 au fost prezenţi pentru inaugurarea cabinetului parlamentar al deputatului Florin Ionaş Urcan oameni importanţi ai oraşului, agenţi economici, oameni politici, reprezentanţi ai administraţiei locale, personalităţi care, într-un fel sau altul, sunt implicaţi în viaţa comunităţii locale. De la Iernut au fost prezenţi Vasile Cornea şi Dan Simion, iar din Luduş, într-o ordine aleatorie îi amintim pe Ioan Armenean, Vitalie Suruceanu, Kiss István, Pap Andrei, Enyedi Mihai, Sorinel Tripon, Daniel Şofron, Vasile Trifan, Sorin Nemeş, Florin Nistor, Tănasie Bologa, Paula Stână, Ioan Pop, Fekete Kovács Levente, Călin Bârlean.

Protopopul Lucian Voşloban a oficiat o scurtă slujbă religioasă după care deputatul Florin Urcan a tăiat panglica inaugurală şi a declarat că: „Din această funcţie voi fi în slujba cetăţenilor, voi face tot ce îmi stă în putinţă să reprezint în Parlament cât mai bine oraşul Luduş şi Colegiul nr. 4, Circumscripţia nr. 28 Mureş”. La Biroul parlamentar sunt prezenţi în fiecare zi lucrătoare consilierii Diana Coman şi Ciprian Turdean, iar deputatul Urcan va acorda audienţe în zilele de vineri.

Ioan A. Borgovan

print
0 comments on “Urcan și-a deschis birou parlamentar la Luduș
  1. re o sumedenie de boli si abia face rost de bani pentru medicamente. Un tanar in varsta de 27 de ani cere sprijin celor care vor sa il ajute cu suma de 300 de ron pe luna. Acestia sunt banii care l-ar tine in viata pentru urmatorii ani. Pentru ca nu ii are, baiatul e la un pas de moarte.

    Leonard Maghyra are 27 de ani si locuieste intr-un azil din Medias. Baiatul asufera de ulcer, oligofremie, hepatita cronica virala cu virus V, hernie si ciroza. Tratamentul il costa 300 de lei lunar, bani pe care nu si permite. Tatal sau a murit mama nici nu vrea sa auda de el, fiind abandonat de mic intr-un centru de plasament. De curand a primit si un certificat de handicap dar pensia care ii va intra in cont in fiecare luna este de doar 33 de lei. Cine doreste sa il ajute pe Leonard cu cat poate este rugat sa depuna o suma cat de mica in contul:

    RO36 RNCB 0231 0888 5552 0001,,,, becere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.