Urcarea în autobuz, pe uşa din faţă dacă nu aveţi abonament!

Conducerea Asocierii de Transport Local din Tîrgu Mureş atrage atenţia publicului călător, că începând din 25 ianuarie 2017 biletele de călătorie pe mijloacele de transport în comun se vor elibera la prima uşă a autobuzului. Astfel urcarea se va face la uşa din faţă, iar coborârea pe celelalte uşi, Cei care nu posedă abonamente valabile pe ruta respectivă sunt rugaţi să urce pe uşa din faţă cu bani potriviţi pentru o călătorie-2 lei, iar la coborâre să nu restituie biletul, aflăm dintr-o postare pe siteul Asocierii.

EM

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

7 Comentarii

 1. Oare nu se poate implementa, in orasul digital, un sistem de plata al calatoriilor cu un card nenorocit cu calatorii preplatite?! Incarci frumos cartela cu 5 -10 -15 calatorii, pe urci in mijlocul de transport, atingi cardul de un cititor de carduri, te taxeaza cu o calatorie si te duci si-ti ocupi locul. Simplu, elegant, usor pentru toata lumea si mai ales civilizat!!! urcarea se face prin fata, coborarea pe celelalte usi!
  Plus ca normal ar fi ca in interval de o ora de exemplu, orice alta calatorie cu mijloc de transport in comun sa fie gratis: daca vreau sa ajung din Tudor de la Corina in Unirii, daca vine un autobuz ce merge in 7 Noiembrie, ma urc in el, cobor in centru la Arta si de acolo vine altul din Dambu care merge in Unirii, pe care il pot lua tot in pretul primei calatorii – avand in vedere ca sunt linii pe care frecventa de circulatie a mijloacelor de transport in comun este mai redusa!
  Sincer, nu mai sper si la benzi de circulatie special dedicate pentru transportul in comun….

  Cu stima,
  Bogdan

 2. O idee foarte buna, tot sistemul de bilete+abonamente sa fie inlocuite cu un card ( bine inteles, la cateva statii de autobuze sa fie montate aparate, unde se pot achita „monede” pentru o calatorie, fiind multi turisti, vizitatori, care nu pot profita de carduri…) La fiecare usa (daca e destul de larg) sa fie montata o portita rotativa,(2 buc. la o usa) , care asigura coborarea/urcarea in autobuz.
  Uitati cat de simplu e. Daca cardul e valid, se deschide poartita, si se poate urca…
  https://www.sfmta.com/sites/default/files/styles/472x222_nostyle/public/steps/130312_211_Bus_Web.jpg?itok=jwjobrRI
  Nu cred ca nu se poate realiza. Mai mult de 500 euro nu costa, upgrade-ul, pe un autobuz…

 3. Ce cartela PrePadyd? Daca ar fii asa, cine ar mai angaja alcoolisti curvele si putoriile? Noroc cu Siletina ca ofera locuri de munca unor astfel de persoane!

 4. atata timp cat nu suntem in stare sa intretinem mijloacele de tr. in comun cu care calatorim zi de zi(rupem scaune,incalzitoare,senzori si mai stiu eu ce sisteme are un autobus degeaba avem pretentii…..

 5. @Anonim
  Eu daca nu rup scaunele si platesc de fiecare data bilet, pot sa am pretentii?!

  Cu stima,
  Bogdan

 6. Asta inseamna ca ,nu o sa mai fie vanzatori de bilete… o sa le vanda soferii .. care sigur nu o sa ia doua salarii?Nu ajunge cat lucreaza? ture lungi sau duble?

 7. Soferii de autobuze sa conduca nu sa vanda biletele,ei au o responsabilitate fata de calatori,le ajunge atata,sa se calatoreasca cu abonamente de 1 zi,1 luna etc.,automate fireste,siletina investiti cate ceva ca oricum avem cel mai scump bilet de calatorie dintre orase.multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.