Urmărit internaţional prins la Târgu Mureş

Azi, 27 martie 2017, polițiștii din cadrul Serviciul de Investigații Criminale Mureș cu sprijinul celor de ordine publică de la Poliția Municipiului Tg. Mureș au depistat un bărbat, de 34 de ani, din comuna Brădești, județul Harghita, pe numele căruia erau emise 6 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea și un mandat de arestare preventivă.

Bărbatul se sustrăgea efectuării pedepselor privative de libertate, la care a fost condamnat de instanțele de judecată și a fost dat în urmărire națională, la data de 9 iunie 2016 și internațională, la data de 27 octombrie 2016.

Persoana în cauză a fost condamnată de 6 ori de către Judecătoria Miercurea Ciuc, la executarea pedepsei cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, lovire și alte violențe, precum și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Pedepsele privative de libertate aplicate de instanța de judecată sunt între 3 luni și 3 ani și 4 luni închisoare.

Totodată, Tribunalul Harghita a emis pe numele acestuia, la data de 16 iunie 2016, un mandat de arestare preventivă de 30 de zile, bărbatul fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori și act sexual cu minori.

În momentul de față, bărbatul, din județul Harghita, se află în Penitenciarul Tg. Mureș.

La acțiune au participat și jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Mureș.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.