USL vrea revocarea lui Maior ca viceprimar

USL Tîrgu-Mureș anunță că propri consilieri locali municipali Octavian Moldovan, Lucian Loghin, Călin Ceontea și Sebastian Pui au promovat un Proiect de Hotărâre de Consiliu Local privind încetarea mandatului de viceprimar al Municipiului Tîrgu-Mureș Claudiu Maior. Proiectul a fost depus la Consiliul Local astăzi, 23 februarie, după hotărârea judecătorească irevocabilă a Curții de Apel Cluj din data de 14 februarie 2012, prin care a dispus anularea HCL Târgu Mureş nr.267 din 23.12.2008, prin care Claudiu Maior a fost ales viceprimar la Tîrgu–Mureș.

Pe de altă parte, Biroul de Presă al Primăriei Tîrgu-Mureș ne-a comunicat că la această oră nu s-a primit niciun astfel de proiect de hotărâre privind o eventuală revocare a lui Claudiu Maior din funcția de viceprimar. Așadar, la ședința ordinară a Consiliului Local Tîrgu-Mureș programată pentru astăzi, la ora 14:00, este puțin probabil că un astfel de proiect de hotărâre va ajunge în dezbaterea plenului.

update:

Abia după publicarea materialului de față, proiectul de hotărâre de Consiliu Local a ajuns la Primăria Tîrgu-Mureș și a fost înregistrat. Este însă puțin probabil că va intra în regim de urgență în dezbaterile de astăzi din ședința ordinară a CL Tîrgu-Mureș.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.