Va fi demis directorul de la Ariel?

gavril_cadariu_babszinhaz_img_7785_bŞedinţa de joi, 11 septembrie, a Consiliului Judeţean Mureş va discuta suspendarea lui Gavril Cadariu, directorul Teatrului pentru Copii şi  Tineret  „Ariel” din Tîrgu Mureş.
Într-o conferinţă de presă susţinută marţi, directorul Teatrului „Ariel” a declarat că în cazul suspendării va face contesta decizia consilierilor. ”Clădirea fostului teatru evreiesc a fost o ruină când am preluat-o. Predarea-primirea a avut loc în 20 decembire 2012, toţi cei care ne-au vizitat de atunci, colegi, oameni de meserie, vizitatori din alte judeţe sau de peste hotare, au avut numai cuvinte de laudă. Eu consider ca nefondată demiterea mea, nu este suficient argumentată, de aceea dacă va fi acceptată, voi face recurs”, a declarat în cadrul conferinţei de presă la care au participat actori de la cele două secţii ale teatrului, asigurându-l de susţinerea loc.
Cadariu este acuzat de comisia de verificare a Consiliului Judeţean că a executat lucrări ce nu figurau în bugetul iniţial. Cadariu recunoaşte că lucrările într-adevăr au costat mai mult, dar pentru că Ariel nu poate dispune de fonduri după bunul său plac, a cerut şi a şi primit aprobarea de la Consiliul Judeţean, după ce furnizorul i-a dat în judecată pentru neplata diferenţelor de cost. Dobânda acumulată de atunci, deasemenea va trebui să fie achitată de Consiliul Judeţean, potrivit  szekelyhon.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.