Vasile Gliga: „Lui Băsescu i s-a umplut sacul”

Preşedintele interimar al PSD Mureş, deputatul Vasile Gliga, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că, dacă preşedintele suspendat, Traian Băsescu, nu va fi demis la referendumul din data de 29 iulie, probabil va fi organizat un alt referendum. ‘Conducerea partidului de sus ştie ce are de făcut, probabil se mai organizează un referendum, dacă tot aşa se poartă şi tot aşa nu lasă Guvernul să lucreze, tot împotriva la toată lumea, nu are cum să mai facă faţă. Chiar dacă nu iese la referendum, cei care vin la referendum vor vota peste 70% împotriva lui Băsescu, să plece Băsescu de la preşedinţia ţării. E un target pe care ni-l propunem şi putem demonstra ce putem face. Avem target la nivel naţional’, a afirmat Vasile Gliga, întrebat fiind ce va face PSD în cazul în care preşedintele nu va fi demis.

Deputatul şi-a exprimat însă optimismul cu privire la participarea populaţiei la referendumul pentru demiterea preşedintelui, pe fondul măsurilor de austeritate luate de fosta guvernare. ‘Noi suntem optimişti, până la urmă cred că lui Băsescu i s-a umplut sacul, lui îi e frică de popor. Să ieşi în conferinţă de presă şi să spui că să nu vină lumea la vot înseamnă că ştie că el e vinovat de tăierile de salarii şi pensii, de plecatul tinerilor şi al specialiştilor medici şi profesori în străinătate, de plecare a oamenilor, a muncitorilor în străinătate, când spunea că să plece afară că România nu le oferă condiţii. România era de fapt el, el conducea stat, el conducea justiţie. Se impunea schimbarea pentru că deja era prea mare circ, efectiv la asta s-a priceput’, a susţinut acesta.

Gliga a precizat că în Imperiul Roman se conducea cu circ şi pâine, dar că preşedintele suspendat ‘a uitat de pâine, numai circ a ştiut să facă şi cred că de asta îi e frică acum să vină lumea la vot’.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.