Vasile Gliga (PSD Mureş): Sper să rămânem la circa 45%, să nu fim foarte condiţionaţi de alianţe

Preşedintele PSD Mureş, Vasile Gliga, a declarat duminică seara, după anunţarea exit-poll-urilor, că speră ca rezultatul final al alegerilor să se menţină la circa 45%, aşa cum arată sondajele, astfel încât social-democraţii să nu fie condiţionaţi de alianţe pentru crearea majorităţii parlamentare.

‘La nivel naţional este un rezultat clar, sper să rămână în jur de 45%, să nu fim foarte condiţionaţi de alianţe. Dar pentru judeţul Mureş mă aştept la un rezultat foarte bun, sper ca PSD Mureş să aibă un vot ca la europarlamentare, cât toate celelalte partide româneşti la un loc. Stăm până la ultima numărătoare şi îmi doresc să contăm şi noi la nivel naţional în ceea ce se va stabili în următoarea guvernare. Prioritară acum este, în primul rând, stabilitatea şi mulţumirea majorităţii, întrucât e foarte greu, e cel mai greu lucru pentru un Guvern, pentru un Parlament, ca acum, în prag de sărbători, să dăm mulţumire majorităţii celor care au votat’, a afirmat Vasile Gliga.

Acesta le-a mulţumit celor care au votat, însă s-a arătat nemulţumit de cei care nu şi-au exercitat acest drept, spunând că ‘dacă îţi pasă de România, nu stai acasă’.

AGERPRES

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.