Vehicule abandonate în Tîrgu Mureș. Proprietarii somați să ia atitudine


Poliția Locală Tîrgu Mureș a transmis o somație cu privire la vehiculele fără stăpân sau abandonate pe domeniul public/ori privat al municipiului Tîrgu Mureș. Astfel, aceasta a întocmit o listă cu vehiculele identificate precizând faptul că în situaţia în care vehiculul nu este revendicat de către deţinătorul legal şi ridicat de pe domeniul public sau privat al municipiului, după expirarea unui termen de 30 de zile de la data anunţului, prin dispoziţia primarului, autovehiculul va fi trecut în domeniul privat al unităţii administrativ-teritoriale, liber de orice sarcini, urmând a fi valorificat în condiţiile prevăzute de art. 8 din Legea nr. 421/2002.
În cazul în care nu se va da curs acestei somaţii, vehiculele vor fi ridicate de pe domeniul public, iar eventuala restituire se va face conform art. 15, alin. 2 din H.G. nr. 156/2003, după achitarea unei amenzi contravenţionale de 2.000 lei şi a taxelor aferente ridicării şi depozitării vehiculelor.

Care sunt vehiculele identificate:

Au fost identificate pe domeniul public sau privat al municipiului Tîrgu Mureş, autovehiculele cu următoarele caracteristici:
1. FIAT MULTIPLA de culoare verde, fără număr de înmatriculare, abandonat pe domeniul public, pe str. Gheorghe Doja nr. 18 .
2. SUZUKI WAGON de culoare verde, fără număr de înmatriculare, abandonat pe domeniul public, pe str. Gheorghe Doja nr. 132.
3. BMW 316 i de culoare roșie, fără număr de înmatriculare , abandonat pe domeniul public, pe str. Ceahlău nr. 28 ( în spatele centralei termice).
4. DACIA SOLENZA de culoare gri, fără număr de înmatriculare , abandonat pe domeniul public, pe str. Viitorului nr.15 (parcarea din spatele blocului).
Cristina Vancea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.