Veste bună pentru mureșeni. Se deschide sezonul de pescuit

Veste bună pentru mureșenii pasionați de pescuit. Începând cu data de 31 mai se deschide sezonul de pescuit sportiv recreativ. Pescuitul va fi permis pe toate apele de șes și de munte gestionate de AJVPS Mureș, inclusiv lacul de acumulare Bezid, cu respectarea prevederilor legale. (L. 317/2009 + Regulamentul propriu al A.J.V.P.S. Mures).

Practicarea pescuitului recreativ/sportiv în bazinele piscicole naturale enumerate în „Autorizaţia de pescuit recreativ sportiv” se exercita în baza permisului de pescuit recreativ/sportiv, emis de Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură si eliberat de A.J.V.P.S. Mureş, a carnetului de membru pescar eliberat de  A.J.V.P.S. Mureş, vizat la zi, a documentelor fiscale specifice si a prezentului Regulament.

Calitatea de pescar sportiv este atestată de:

a). Permisul de pescuit recreativ/sportiv emis de ANPA care este un document cu regim special, înseriat, nominal şi netransmisibil.

b). Carnetul de membru pescar eliberat de  AJVPS Mureş care este un document cu regim special, înseriat, nominal şi netransmisibil.

Mai multe detalii despre regulament puteți citi pe http://ajvpsmures.ro/legislatie-pescuit.php

Cristina Vancea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.