Vicecampioni naționali la scrimă japoneză

1468527_770530816296034_98149481_nScrima japoneză prinde tot mai mult contur în România. Târgu Mureș câștigă din nou medalii la Campionatul Național de Kendo din anul acesta, desfășurat la București în 23 și 24 noimebrie. Sportivii Clubului Kashi Kendo Târgu Mureș s-au întors acasă cu nu mai puțin de 5 medalii de aur, argint și bronz.

Alex Tomuţ, aur, locul 1 la categoria individual copii.
Andrei Raicea, argint, locul 2 la categoria individual juniori.
Coralia Matea diploma de Fighting Spirit
Raicea Victor şi Józsa Levente, bronz, locul 3 la categoria individual masculin.
Echipa Kashi Kendo Club e vicecampioană naţională. Membrii echipei: Raicea Victor, Matea Coralia, Józsa Levente, Guşu Rodiana şi Golea Mircea.

La examenul de 1 kyu au trecut cu brio Matea Coralia si Golea Mircea. Campionatul Național de Kendo de la București a strâns anul acesta optzeci de sportivi de la treisprezece cluburi din țară: Cluj, Brașov, Timișoara, Galați, Miercurea Ciuc și București. Campionatul național de Kendo s-a aflat anul acesta la cea de a XX-a ediție. Printre invitaţi s-a numărat Kanji Tsushima (persoana care a predat prima dată kendo în România în 1990), Takamastu Nobumitsu (ataşatul cultural al Ambasadei Japoniei în România) şi Alain Ducarme (preşedintele Federaţiei Europene de Kendo)

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.