Vicele Antal Attila, incompatibil

viceprimar antal attilaViceprimarul municipiului Miercurea Ciuc, Antal Attila, a declarat că nu exclude varianta demisiei, după ce Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a anunţat că s-ar fi aflat în stare de incompatibilitate, întrucât a fost, timp de mai mulţi ani, administrator al unei firme.

Antal Attila a precizat că este vorba de un cabinet psihologic, înfiinţat în 2004, când a câştigat primul mandat, dar a susţinut că nu a ştiut că încalcă legea şi că a trecut această calitate a lui în toate declaraţiile de interese pe care le-a completat de-a lungul anilor.
,,Îmi pare rău. Nu am ştiut că sunt incompatibil, eu întotdeauna am făcut public acest lucru în declaraţiile mele de interese. Ştiu că necunoaşterea legii nu mă exonerează de răspundere şi consecinţe. (…) Dacă se va emite o decizie definitivă probabil că va trebui să analizez şi această posibilitate (nr: a demisiei). Dacă e mai simplu, poate îmi dau demisia”, a declarat viceprimarul municipiului Miercurea Ciuc.

El a spus că, la cabinetul psihologic respectiv, a fost angajată cu jumătate de normă soţia sa, că nu a avut niciodată ,,relaţii contractuale cu primăria sau cu alte firme” şi că deja a demarat procedura de lichidare.
Potrivit unui comunicat al ANI, Antal Attila ,,s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 20 iunie 2008 — 13 decembrie 2013, întrucât a deţinut, simultan, atât funcţia de viceprimar al municipiului Miercurea Ciuc, cât şi funcţia de administrator al S.C. PSIHOCONSULT S.R.L”.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.