Viceprimarul, la cârma spitalului

mohamed barmouMohamed Barmou, viceprimarul municipiului Tîrnăveni, este noul director al spitalului; acesta și-a intrat în atribuții începând de miercuri, 11 septembrie.

Numirea a fost făcută de Consiliul Județean Mureș și survine după demisia fostului manager Szász Ioan. Mohamed Barmou a mai ocupat această funcție pentru câteva luni în anul 2009. Noul manager nu va găsi spitalul într-o situație prea roz, deoarece banii pentru salarii ajung doar până în luna octombrie și asta cu toate că Ministerul Sănătății a achitat toate arieratele raportate ale unității. O altă problemă este că Spitalul ,,Gheorghe Marinescu” are datorii de aproape șapte miliarde de lei vechi nedeclarate, deoarece există restanțe importante neachitate către furnizori, la finele lunii iulie.

Noul director a declarat însă că își dorește o dezvoltare a instituției și nicidecum o blocare a activității.

Cine va fi noul vice?

Pentru a ocupa funcţia de director al Spitalului ,,Gheorghe Marinescu” din Tîrnăveni, Mohamed Barmou a fost nevoit să îşi dea demisia din funcţia de viceprimar.

Astfel, noul viceprimar va fi votat din rândul consilierilor, acesta urmând să fie ales pe baza propunerilor făcute în cadrul unei şedinţe. Conform algoritmului USL, la Tîrnăveni viceprimarul ar trebui să aparţină PSD. Deşi este posibil ca şi alte partide să facă propuneri pentru postul de viceprimar, USL deţine majoritatea în Consiliul Local din Tîrnăveni, astfel că această funcţie ar putea fi ocupată de unul dintre următorii trei consilieri ai PSD: Stanislav Piaskovski, Alin Mihăilescu şi Florin Sim.

Mircea Barbu

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.