Victorie clară la Piatra-Neamț

d4f130a914360dc66d2f21155137c4f6ASA Tîrgu-Mureș a obținut prima victorie în acest sezon de Liga 1, 4-1, în deplasare la Piatra-Neamț. După un joc dominat categoric de formația noastră, roș-albaștrii pregătiți de Adrian Falub s-au impus prin golurile înscrise de Ousmane Ndoye, minutele 22 și 45, Henrique, minutul 55 și Ioan Hora, minutul 84. Pentru Ceahlăul a egalat Cârjan, în minutul 24.
După un început destul de lent, ritmul de joc fiind afectat de căldura de la ora jocului, tîrgumureșenii au început să domine, lucru concretizat și pe tabela de marcaj. În minutul 22, Voiculeț execută excelent un corner de pe dreapta, iar Ndoye reia perfect, de la aproximativ 8 metri, cu capul, fără speranțe pentru portarul Jovic: 0-1.
Avantajul pe tabelă s-a păstrat două minute. La o pasă în adâncime, Bejan luftează, iar Cârjan de la gazde preia și îl învinge pe Stăncioiu, cu un șut puternic: 1-1.
ASA intră însă în avantaj la pauză. În ultimul minut al reprizei, Sepsi repune de la margine, Henrique îi pasează din prima lui Ndoye, șutul acestuia din interiorul careului fiind ușor deviat de un fundaș, mingea oprindu-se în plasă la colțul lung: 1-2.
Roș-albaștrii încep excelent și partea a doua. În minutul 55, Bumba pătrunde pe stânga și îi centrează perfect lui Henrique, pe lângă fundașii centrali. Brazilianul înscrie cu o reluare perfectă aproape de vinclu: 1-3.
După numai 1 minut, Ceahlăul rămâne în 10 oameni, autorul golului, Cârjan, primind cartonaș roșu direct, după o intrare cu cotul asupra lui Balaur. Fundașul formației noastre a fost înlocuit, având pometele spart.
Tot formația noastră a fost cea care a dominat jocul, posesia balonului fiind net în favoarea ASA-ului. Bumba l-a întins serios pe Jovic cu un șut la colțul lung, în minutul 59, iar Ndoye este aproape de golul 3, dar portarul gazdelor scoate în corner.
Cu 6 minute înainte de final, tot în urma unui corner, mingea ajunge la Hora, care șutează din întoarcere și-l învinge pe Jovic: 1-4.
Victorie categorică a formației noastre care obține 3 punte importante pe terenul Ceahlăul-ului.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.