Victorie după un meci extrem de frumos

bc muresBC Mureș – U Mobitelco Cluj 98-91 (26-22, 25-24, 26-22, 21-23). Tigrii au obținut o victorie extrem de importantă în LNBM, în etapa a 11-a. Elevii lui Srecko Sekulovic s-au luptat exemplar împotriva clujenilor, chiar dacă cu trei zile în urmă au pierdut în ultima secundă confruntarea cu Minsk în Cupa Eurochallenge.

Partida s-a desfășurat sub nota echilibrului, chiar dacă conducerea a fost alternatã doar de 5 ori pe durata partidei. BC Mureș a condus ostilitățile în marea majoritate a partidei, spre final tigrii având un avans de 12 de puncte. Însă clujenii au revenit și s-au apropiat și la două puncte. Momentele lui Brown au hotărât deznodământul partidei, canadianul înscriind un cos extrem de important în ultima secundă a atacului.
Srecko Sekulovic a început partida cu Brown pe teren, aceasta fiind mica surprizã pregătită de el. Acesta s-a dovedit o mutare isteață, precum și faptul că l-au scos din joc pe Cuic.
Cele două echipe au jucat un prim sfert excelent, cu Martinic respectiv Silvãsan în prim plan. De la gazde toți cei care au jucat au făcut un meci bun. Martinic, Ivanovic, Brown și Jucan au tras echipa, secondaţi de către Mladenovic şi Jelenic.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.