Victorie pentru ASA în fața Concordia Chiajna

asa1-765x509În etapa a IV-a a Ligii 1 la fotbal, ASA Tîrgu-Mureș a întâlnit duminică, pe teren propriu, echipa Concordia Chiajna. Un duel al locurilor 5, ASA, cu 5 puncte și 11, Chiajna, cu 3 puncte. Oaspeții de duminică au pierdut cele două dispute de acasă, 0-2 cu Astra Giurgiu și 0-2 cu U-Cluj, dar s-au impus cu 2-1 la Galați. Și nici la Tîrgu-Mureș nu le-a mers mai bine, pierzân în fața ASA cu 2-0, golurile fiind marcate în minutele 90 și 91.
Cu câteva zile înainte de meci, directorul general al clubului, Daniel Stanciu a precizat că înfruntarea va fi una dificilă, poate cel mai greu meci de până acum:
,,Un joc important pentru noi, foarte greu, în fața unei echipe care joacă foarte bine în deplasare. Au pierdut pe teren propriu, iar situația la clubul lor nu este una roz, astfel că Marius Șumudică își pune mari speranțe în jocul de la Tîrgu-Mureș. Vin să nu piardă, iar noi avem foarte multe probleme de lot. În afara faptului că mulți jucători au venit foarte târziu, o parte dintre ei s-au accidentat. La acest capitol este vorba de Marius Constantin, Szekely, Sălăgeanu, Hanca și Henrique. Hanca s-a operat de hernie, iar de săptămâna trecută a intrat în programul normal de pregătire, dar va mai dura 2-3 săptămâni până să joace. Sperăm ca până săptămâna viitoare să-l recuperăm pe Marius Constantin. E și absența lu Ndoye, suspendat o etapă, oboseala lui Bumba revenit de la jocul naționalei de tineret. Din punctul meu de vedere este cel mai greu joc din cele 4, dar sperăm să trecem cu bine și peste acesta.”

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.