Victorie pentru BC Nova Vita

BC Nova Vita Tîrgu-Mureş a învins, aseară, pe teren propriu, cu scorul de 57-52 (15-15, 22-9, 6-16, 14-12) formaţia BCM Danzio Timişoara, într-un joc din etapa a XXIX-a a Diviziei A de baschet feminin. Tîrgumureşencele au izbutit, astfel, să răzbune eşecul din tur, când au cedat pe final, după ce au condus tot timpul ostilităţile.

Primul sfert a fost foarte echilibrat, fetele noastre distanţându-se, însă, în cel de-al doilea, când au reuşit o prestaţie apropiată aşteptărilor. La reluare, profitând de apatia târgumureşencelor, oaspetele au început o veritabilă cursă de urmărire, dar concentrarea de pe final a elevelor lui Mladen Jojic a fost determinantă, permiţându-le să încheie cu un succes ultima reprezentaţie de acasă din sezonul regulat.

Cherrise Graham a avut o evoluţie excelentă (26 de puncte, 6 recuperări, 2 pase decisive). Ea a fost completată de Bojana Vulic, autoarea unui spectaculos double-double (12 puncte şi 15 recuperări, plus 2 pase decisive). Pentru tîrgumureşence au mai punctat : Veronica Hicks (5 puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă), Cristiana Cutaş (5 puncte, 4 recuperări, o pasă decisivă), Dragana Gobeljic (5 puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive), Catherine Scanlon (2 puncte, 3 recuperări), Adina Pop (2 puncte, 2 recuperări, o pasă decisivă) şi Alexandra Cutaş.

Cu 51 de puncte şi 22 de victorii la activ, BC Nova Vita ocupă, momentan, locul 4 în clasamentul Diviziei A. Fetele noastre vor înfrunta sâmbătă, 24 martie, în deplasare, în cadrul ultimei runde a sezonului regulat, pe CSBT Alexandria, într-un meci hotărâtor pentru configuraţia primei faze a play-off-ului.

Sursa: BC Nova Vita

BC Nova Vita Tîrgu-Mureş a învins, aseară, pe teren propriu, cu scorul de 57-52 (15-15, 22-9, 6-16, 14-12) formaţia BCM Danzio Timişoara, într-un joc din etapa a XXIX-a a Diviziei A de baschet feminin.

Tîrgumureşencele au izbutit, astfel, să răzbune eşecul din tur, când au cedat pe final, după ce au condus tot timpul ostilităţile.

         Primul sfert a fost foarte echilibrat, fetele noastre distanţându-se, însă, în cel de-al doilea, când au reuşit o prestaţie apropiată aşteptărilor.

         La reluare, profitând de apatia târgumureşencelor, oaspetele au început o veritabilă cursă de urmărire, dar concentrarea de pe final a elevelor lui Mladen Jojic a fost determinantă, permiţându-le să încheie cu un succes ultima reprezentaţie de acasă din sezonul regulat.

         Cherrise Graham a avut o evoluţie excelentă (26 de puncte, 6 recuperări, 2 pase decisive).

         Ea a fost completată de Bojana Vulic, autoarea unui spectaculos double-double (12 puncte şi 15 recuperări, plus 2 pase decisive).

         Pentru tîrgumureşence au mai punctat : Veronica Hicks (5 puncte, 5 recuperări, o pasă decisivă), Cristiana Cutaş (5 puncte, 4 recuperări, o pasă decisivă), Dragana Gobeljic (5 puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive), Catherine Scanlon (2 puncte, 3 recuperări), Adina Pop (2 puncte, 2 recuperări, o pasă decisivă) şi Alexandra Cutaş.

Cu 51 de puncte şi 22 de victorii la activ, BC Nova Vita ocupă, momentan, locul 4 în clasamentul Diviziei A.

Fetele noastre vor înfrunta sâmbătă, 24 martie, în deplasare, în cadrul ultimei runde a sezonului regulat, pe CSBT Alexandria, într-un meci hotărâtor pentru configuraţia primei faze a play-off-ului.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.