Victorii pe linie

baschet bc muresEchipa de baschet masculin BC Mureș și-au revenit după eșecul de la Giurgiu și a obținut o victorie la aproape 30 de puncte în fața unei echipe care, în ciuda faptului că este pe un loc codaș, are în componență nume precum Angel Santana sau Tyronn Mitchell. Gediminas Navickas a fost principalul marcator reușind 16 puncte și 7 pase decisive pentru un indice de 24 la eficiență. Alături de el s-au mai remarcat Andrija Ciric (14 puncte, 6 recuperări, 5 pase decisive) și Branko Cuic (11 puncte, 8 recuperări și 9 pase decisive).

Campioana României la futsal, City’us Tîrgu-Mureş a învins săptămâna trecută, cu scorul de 5-4 la Sfântu Gheorghe, formaţia locală Spicom, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii 1. Victoria formaţiei mureşene a fost adusă de Florin Ignat, cu 19 secunde înainte de final. Ignat a fost eroul celor de la City’us, cu 4 goluri marcate, al cincilea fiind reuşit de Florin Matei. Chiar dacă victoria a fost obţinută în extremis, partida a fost dominată de tîrgumureşeni, dar gazdele au fost din nou la un pas de a încheia neînvinşi în faţa echipei care domină categoric de câteva sezoane competiţiile interne. City’us a început partida cu formula: Klein- Ignat, Lupu, Gherman, Fl. Matei. Au mai jucat: Nicuşan, Mimi Stoica, Csoma Alpar, Cristi Matei, Covaci. Victoria de la Sfântu Gheorghe este a 13-a a sezonului din tot atâtea partide disputate.

Echipa feminină de volei CSU Medicina Tîrgu-Mureş a obţinut spre sfârșitul săptămânii trecute o surprinzătoare victorie în deplasare, 3-2 la Bacău, cu ocupanta locului secund al Diviziei A1, Ştiinţa din localitate. Victoria mureşencelor vine după eşecul de pe teren propriu cu Unic Piatra Neamţ din etapa trecută cu acelaşi scor şi este una dintre marile surprize ale campionatului. CSU Medicina a disputat al şaptelea joc în care s-a ajuns la set decisiv în această ediţie, iar acesta a fost al treilea câştigat, după cele cu Volei Alba Blaj pe teren propriu şi deplasarea de la Universitatea Cluj. La CSU Medicina au evoluat: Salaoru, Pintea, Tsvetanova, Trică, Grigorova, Iancu, Foca-libero, Nemţanu-libero, Ciocian, Cazamir şi Mateaş.

Cristina Vancea

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.