Vin noi sesizări de la cititori

31 iulie 2017

UPDATE!!!

Referitor la articolele aparute in punctul mentionam ca ADP a luat masuri imediat remediind atat indicatoarele vandalizate cat si sistemul de semaforizare din intersectia de la fortuna. Cu regret constatam ca sunt tot mai dese distrugerile semnalizarilor rutiere fie din cauza accidentelor fie din cauza vandalismului. Administratia domeniului public multumeste atat sesizarilor cetatenilor cat si a altor institutii cu privire la aspectele de distrugeri ale semnalizarilor rutiere astfel putand intervenii in timp rapid pentru remedierea lor.

Având în vedere multiplele probleme legate de indicatoarele rutiere, iată care ar fi cele identificate de mine:

Pulpa țevii indicatorului „Accesul Interzis” este prea subțire. Ori nu ați făcut bine caietul de sarcini în ceea ce privește detaliile tehnice, ori n-ați verificat atent și ați luat țeapă. Voit sau nu, rămâne de văzut. Unul dintre viceprimari sigur are în subordine acest serviciu.
De asemenea, după cum vedeți, „stop-ul” nu a fost dus (încă) la fier vechi, așa că vă rugăm să vă mișcați repede.


Betonul în care este turnată țeava indicatorului, după cum vedeți și în fotografie, nu este suficient pentru a susține greutatea acestuia. A se verifica componența comisiei de recepție. Dacă iarăși e o cerință tehnică prost evaluată, schimbați omul.


Interesant decor!

Detalii despre locațiile în care se află aceste marcaje rutiere vă voi da după ce mă sunați. Astfel, vom vedea cât de repede vă mișcați și, bineînțeles vă putem lăuda :)!

Marius Libeg

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.