Viteza la volan ucide

accidentTrei tineri din localitatea Corund şi-au pierdut viaţa săptămâna trecută, joi după-amiaza, într-un grav accident care s-a produs pe DN 13 A, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de un copac.

Potrivit inspectorului principal Constantin Agache, de la Poliţia Odorheiu Secuiesc, maşina circula de la Corund spre Sovata şi, după ce a trecut de o curbă la dreapta, şoferul de 20 ani a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, a părăsit partea carosabilă, iar autoturismul s-a lovit puternic de un arbore de la margine drumului.

În urma impactului deosebit de violent, toţi cei tineri aflaţi în autoturism, inclusiv şoferul, şi-au pierdut viaţa pe loc. Celelalte două victime aveau 15 şi respectiv 19 ani.

A fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare pentru a scoate din autoturism trupurile celor trei tineri.

Inspectorul principal Constantin Agache a spus că, din primele cercetări, accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive, ,,maşina pliindu-se pe arbore, pe care l-a şi rupt”. Circulaţia în zonă nu a fost perturbată, întrucât autoturismul implicat în accident a părăsit partea carosabilă.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.