Viteză, șofer fără permis, neatenție la volan

La data de 15.01.2018, ora 05:36, pe strada Gheorghe Doja, din municipiul Tîrgu Mureș, un tânăr, de 25 de ani, din Iernut, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptării vitezei în vederea evitării oricărui pericol a acroșat cu roata stânga față, bordura scuarului despărțitor al sensurilor de mers, fiind proiectat în alt autoturism, care era încadrat regulamentar pentru efectuarea virajului la stânga spre parcarea unui hypermarket.

La data de 15.01.2018, ora 18.40, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică Sighişoara, au oprit în Cartierul Hetiur, din Sighișoara, un autoturism condus de un tânăr, de 31 de ani.

Cu ocazia verificării documentelor s-a stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici un fel de categorie auto.

Cercetările continuă de către lucrătorii Biroului Rutier Sighişoara sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

La data de 15.01.2018, Poliţia Staţiunii Sovata a fost sesizată, despre faptul că pe DN 13 A între localităţile Sărăţeni şi Chibed, a avut loc un accident rutier cu victime.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat, de 55 de ani, domiciliat în comuna Chibed, în timp ce conducea, pe un drum lăturalnic, un atelaj tractat de doi cai, nu s-a asigurat în momentul în care a ieşit pe drumul naţional 13 A, iar unul dintre animale a fost lovit de către o autoutilitară, condusă de către un bărbat, de 45 de ani, din Iaşi.

În urma accidentului doi bărbaţi, de 38 şi 65 de ani, ambii din judeţul Iaşi, pasageri în autoutilitară, au fost răniţi.

În urma testării cu etilotestul, conducătorului atelajului i-a rezultat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.