Volkswagen Caddy, din nou câștigător

Li20100806010Caddy este din nou cel mai îndrăgit autovehicul pentru livrări urbane în domeniul prestatorilor de servicii de curierat. La invitația editurii ETM din Germania, 40 de experți din domeniul transporturilor rapide au ales mașinile cele mai performante. Cele 23 de autovehicule participante au fost structurate în patru categorii, iar decernarea premiului s-a desfășurat în Ostseebad Warnemuende.

La invitația revistelor ,,KEP aktuell” și “trans aktuell”, reprezentanții branșei au acordat puncte pentru funcționalitate, confort, design și economie. Caddy a entuziasmat juriul încă odată, într-un segment cu o competiție puternică.
Astfel, actuala generație Caddy câștigă pentru cea de-a opta oară acest premiu extrem de dorit și disputat printre ofertanții de autovehicule.

800 de test-drive-uri

Cei 40 de experți au făcut în total 800 de test-drive-uri ce totalizează 2.500 de km, cu 23 de autovehicule comerciale diferite, împărțite în patru categorii.

În segmentul utilitarelor ușoare pentru livrări urbane, Caddy este lider de piață în Europa. Motivul succesului produsului: Caddy utilizează în mod eficient spațiul de încărcare și oferă un nivel mare de calitate. În plus, motoarele economice asigură un consum mic și costuri reduse de rulare și întreținere. Durata lungă de viață și prețul de revânzare ridicat sunt caracteristice modelului Caddy Furgon.

În această perioadă, clienții beneficiază de o economie suplimentară datorită prețului special recomandat la achiziție, care include o listă cuprinzătoare de dotări, printre care se numără aer condiționat, pregătire radio și ESP.

– Experții branșei de curierat și transport în regim expres au ales cel mai bun transporter
– Mașina de livrări urbane de la Volkswagen Autovehicule Comerciale a fost aleasă pentru cea de-a 8-ta oară pe primul loc
– Raport excelent calitate / preț: Ofertă specială – Caddy Furgon 11.990 Euro fără TVA, incl. aer condiționat

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.