Votați-i pe Vizi și Nistor!

vizi imre vocea romanieiAmbii mureșeni din competiția Vocea României, derulată de postul Pro TV s-au calificat în finală. După semifinala de vineri seara, atât Vizi Imre, cât și Cristi Nistor au fost selectați de public, în urma prestațiilor live, să participe la marea finală care va avea loc pe data de 26 decembrie. Vizi va reprezenta echipa lui Marius Moga, după ce a primit 50% din șanse de la antrenor și 64% din voturile telespectatorilor. După concurs, Vizi Imre ne spunea că a avut emoții atât de mari încât a uitat textul de la o piesă.

În finală vor concura patru persoane, din care doi mureșeni. L-am întrebat de asemenea pe Vizi ce va face dacă va câștiga competiția, iar el ne-a răspuns că cel mai important e să se descurce bine: „Cred că am să mă bucur, acesta e cel mai la îndemână răspuns.”
Cristi Nistor spune, de asemenea, că a avut emoții foarte mari, că a dat tot ce a putut, dar că ar fi putut să cânte mai bine: „Am o problemă cu buza de jos pe care încerc mereu să mi-o stăpânesc, dar în rest m-am simțit foarte bine. Am dat tot ce-am putut mai mult. S-a strâns și oboseala, orele de repetiții, orele de nesomn…”… „Sunt mulțumit că în spatele tuturor detaliilor tehnice, emoția s-a transmis și a ajuns la sufletele oamenilor”.

Cristi a reușit o performanță foarte frumoasă din acest punct de vedere. După ce a primit 50% din șanse de la antrenor, publicul l-a votat în număr foarte mare. Mai exact, 82% din telespectatori l-au ales în dauna lui Ciprian Teodorescu. „Mă bucur, chiar am rămas foarte surprins când am aflat ce procente am avut de la public și ce diferență a fost. Pentru asta nu pot decât să mulțumesc celor care m-au votat, probabil în special ludușenilor și mureșenilor mei”.

Cât despre finală, Cristi Nistor spune că încearcă să nu se gândească prea mult. Totuși, l-am întrebat ce va face dacă pe 26 decembrie va fi ales Vocea României: „Încă nu mă gândesc până acolo, chiar dacă mai e un singur pas. Am zis că îmi place să iau lucrurile etapă cu etapă și deși am ajuns la ultimul pas, la finală, încerc să nu mă gândesc la finalul finalei”.

Cătălin Hegheș

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.