„Vreau ca investiția în educație să fie prioritate pentru România”

Deputatul USR Lavinia-Corina Cosma a participat astăzi, la Tîrgu Mureș, la manifestările organizate de Ziua Națională a României.

Alături de colegii parlamentari, Dinu Socotar și Emil-Marius Pașcan, deputatul Lavinia-Corina Cosma a depus o coroană de flori ca reprezentanți ai Camerei Deputaților la Monumentul Latinității din Piața Victoriei din Tîrgu Mureș.

“Astăzi este o zi specială pentru noi toți, este Ziua Națională a României. Vreau să vă spun cu această ocazie că mă simt responsabilă în calitate de parlamentar de ceea ce vom construi împreună pentru România. Nu pot de una singură, de aceea cred că este responsabilitatea noastră, a tuturor, să ne facem foarte bine treaba în fiecare domeniu în care activăm. Trebuie să fim recunoscători pentru ceea ce au făurit înaintașii noștri, dar, în același timp, trebuie să simțim obligația de a ne croi, de a făuri această țară ca afară. Tot spunem că vrem o țară ca afară, însă acest lucru nu se realizează de la sine. 

Domeniul meu principal de interes este educația. Vreau ca investiția în educație să fie prioritate pentru România. Consider cu tărie că cea mai eficientă investiție este investiția în educația copiilor noștri. 

Vă urez La Mulți Ani, cu multă sănătate și bucurie împreună cu toți cei dragi de acasă! La Mulți Ani, România!”, transmite deputatul Lavinia-Corina Cosma de Ziua Națională a României.

Detalii suplimentare – telefonic: deputat Lavinia-Corina Cosma 0740-852.068, e-mail: lavinia.cosma@cdep.ro sau deputat.laviniacosma@gmail.com

Pentru informații despre activitatea parlamentară a deputatului Lavinia-Corina Cosma puteți accesa: http://www.cdep.ro/pls/parlam/structura2015.mp?idm=1&cam=2&leg=2016 și www.facebook.com/DeputatLaviniaCosma/

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.