Wizz Air continuă dezvoltarea pe aeroportul din Cluj

Compania Wizz Air a anunţat pentru anul viitor o extindere masivă a operaţiunilor pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj, urmând să aducă aici a şasea aeronavă şi să introducă patru noi rute internaţionale spre Stockholm, Bratislava, Larnaca şi Malta, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Wizz Air introduce în 2017 patru noi rute de pe aeroportul din Cluj spre Stockholm, Bratislava, Larnaca şi Malta (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)
Directorul de comunicare al Wizz Air, Tamara Vallois, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă că vor creşte şi anumite frecvenţe ale zborurilor pe câteva destinaţii internaţionale.

„Anunţăm o extindere masivă a operaţiunilor pe Aeroportul Internaţional <> Cluj începând cu anul viitor. Astfel, vom aduce aici a şasea aeronavă de tip Airbus A 320 în luna martie 2017 şi vom introduce patru noi rute internaţionale spre Stockholm, Bratislava, Larnaca şi Malta. De asemenea, ne propunem şi o creştere a frecvenţei zborurilor pe anumite rute cum ar fi Londra, Barcelona, Basel, Dortmund, Bergamo, dar şi păstrarea curselor care au fost aduse de la Târgu Mureş, cum sunt cele de Budapesta, Frankfurt şi Baden Baden”, a spus Vallois.

Potrivit acesteia, cursele spre Stockholm vor fi introduse începând cu 27 martie, spre Bratislava din 10 martie, spre Larnaca din 28 martie şi spre Malta din 26 martie.

Mediafax

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Un comentariu

  1. Ce sa faca si Wizzair?Au facut poze cu papagalul de Peti la Targu Mures cu ocazia aniversari a 10 ani de activitate in Romania si au plecat sa zboare de la Cluj in destinatii din Europa.Unii cu pozele si alti cu zborurile ca asa-I la noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.