Wizz Air introduce curse la Bologna și Frankfurt

avion wizz airDirectorul comercial al Wizz Air în România, a anunțat astăzi la Tîrgu-Mureș că din primăvara anului viitor, compania va opera două noi curse de pe Aeroportul Transilvania Tîrgu-Mureș. Este vorba despre cursa către Frankfurt Hahn, care va începe operarea din 18 mai 2013 și cursa către Forli (Bologna), care va zbura prima dată în 20 mai 2013. Ambele vor avea prețurile de pornire ale biletelor de la 93 de lei.

Compania a crescut constant traficul la aeroportul de la Vidrasău, iar acum și-a fixat ca țintă pentru 2013 deservirea unui număr de minim 300.000 de pasageri. Toate acestea în condițiile în care în ultimii ani a înregistrat o creștere constantă a numărului de pasageri, în medie cu 30%. Tot raportat la Tîrgu-Mureș, compania deține aici o bază de operare cu o aeronavă, oferă zboruri spre 11 destinații și a creat în total 300 de locuri de muncă.

În România, compania aeriană deține încă trei baze, la București, Timișoara și Cluj și operează curse pe 250 de rute, către 29 de țări, majoritatea din Europa.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.