Zeci de amatori de tenis, în turneu la Tîrgu-Mureș

DSC08989Baza Sportivă Forza din Tîrgu-Mureș continuă cu succes și în acest an găzduirea și organizarea, în colaborare cu Bogdan Moldova și Adrian Stoica, a competițiilor de amatori de tenis (cu probe atât la simplu, cât și la dublu) din cadrul circuitului TENIS PARTNER.

Primul turneu de acest gen s-a desfășurat la sfârșitul lunii ianuarie, în 25-26 ianuarie, iar următorul se va desfășura în weekend-ul din 22 și 23 februarie, adunând la Tîrgu-Mureș, în Baza sportivă Forza, zeci de participanți de toate vârstele atât din Tîrgu-Mureș, cât și din Reghin, Sighișoara, Mediaș, Sibiu și Bistrița; ,,cel mai vârstnic participant a avut 69 de ani, iar cel mai tânăr 17”, ne-a declarat Adrian Stoica. Acesta menționând că scopul evenimentului este de a ,,apropia oamenii de sport”.
Circuitul TENIS PARTNER este clubul tuturor amatorilor de tenis din România. Mii de jucători, de la începători la experimentați, au ales să își petreacă timpul liber practicând tenisul într-un mod organizat și au format astfel o comunitate dinamică care încurajează un stil de viață sănătos și activ.

Organizarea evenimentului la Tîrgu-Mureș s-a făcut și datorită condițiilor pe care le oferă Baza Sportivă Forza, organizatorii alegând acest complex sportiv datorită ,,celui mai bun preț raportat la calitate”. Baza Sportivă Forza (din cadrul Hotelului Arena), dispune de două Săli de fitness, o sală de aerobic (cursuri organizate atât pentru copii, cât și pentru adulți), sală de masaj, saună uscată, solar, 6 terenuri de tenis pe zgură de ce-a mai bună calitate, iluminate pe timpul nopții. ,,Participanții au avut posibilitatea, în timpul turneului de a se relaxa la o cafea în incinta barului de zi de la Baza Sportiva Forza”, ne-a declarat A. Stoica. În plus, pe timpul iernii Baza sportivă oferă aceleași condiții de înaltă calitate pe două terenuri acoperite cu balon de aer cald, având temperatura constantă de 19-20 grade C.

În anul 2014, Baza Sportivă Forza va găzdui 11 turnee de tenis din circuitul TENIS PARTENER, dintr-un total de 18. Detalii pe www.bazasportivaforza.ro

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.