Zilele jocurilor – boardgamers convention

afis-zilele-jocurilor-2
În perioada 2-4 decembrie 2016, la Teatrul Național Tîrgu Mureș, va avea loc a doua ediție a târgului Zilele jocurilor – boardgamers convention.

În cadrul târgului se vor putea juca cele mai noi jocuri, vor avea loc concursuri cu premii și se vor vinde jocuri la promoție. Există o zonă special amenajată în care designerii de jocuri își pot testa prototipurile și va avea loc chiar și un concurs de design, la care premiul cel mare este publicarea jocului câștigător la o editură internațională de succes.

Distribuitorii și pasionații de jocuri din toată țara se vor întâlni pe parcursul a trei zile

În cadrul evenimentului vor avea loc concursuri cu premii, lansări de jocuri, promoții, prezentări de jocuri și o mare întâlnire națională a pasionaților de jocuri de societate.

”Ne bucurăm să vedem că interesul față de jocurile de societate este în continuă creștere și așteptăm vizitatorii din toată țara. Avem jocuri pentru copii începând cu 3-4 ani, care durează 10 minute, dar și jocuri pentru pasionații care stau 3 ore fără să se ridice de la masă. Principalul nostru scop e ca tot mai multă lume să descopere jocurile de societate, sperăm ca părinții să se joace împreună cu copiii și prietenii să se joace între ei. Venim în întâmpinarea publicului cu o ofertă largă de jocuri, pentru toate vârstele și gusturile, dar și cu promoții numai bune pentru aprovizionarea cu cadouri de Crăciun. La Zilele jocurilor e foarte important că poți veni și doar să te joci, nu trebuie nici să stai să citești regulamentul jocurilor, toți expozanții au oameni care explică jocurile.” a declarat Mihai Ungureanu, organizatorul evenimentului.

Târgul Zilele jocurilor e deschis de vineri, 2 decembrie, ora 10:00 până în 4 decembrie ora 19:00, la Teatrul Național Tîrgu Mureș.

Intrarea este gratuită.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.