„Ziua Eroilor” omagiată și de Noua Dreaptă la Tîrgu Mureş

 

Ȋn dorinţa de a completa manifestaţiile oficiale dedicate “Zilei Eroilor” din judeţul Mureş, dar şi în lipsa totală a unui eveniment dedicat desfăşurat în Târgu-Mureş, un grup de tineri şi seniori mureşeni au omagiat simbolic, în mod voluntar, această sărbătoare, în seara zilei de 17 Mai, în Parcul Eroilor Români din Târgu-Mureş.

Purtând un steag tricolor românesc, flori şi candele în mâini, aceştia au urcat încolonaţi la crucea din parc ce luminează mormintele soldaţilor căzuţi pentru eliberarea Târgu-Mureşului în cele două războaie mondiale. Acolo au ţinut o scurtă cuvântare, o rugăciune, un moment de reculegere şi

au depuns candelele şi florile la baza crucii. Apoi au desfăşurat un banner cu textul “Eroii nu mor niciodată”, simbolizând credinţa că jertfa eroilor români din toate timpurile, căzuţi pe toate câmpurile de luptă pentru apărarea patriei şi demnitatea poporului român, va rămâne un exemplu veşnic în memoria generaţiilor actuale şi viitoare.

 

Iniţiativa acţiunii a aparţinut membrilor şi simpatizanţilor organizaţiei civice şi politice „Noua Dreaptă” – filiala Mureş.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.