Ziua Internațională a Voluntariatului sărbătorită din nou la Teatrul Național

5 Decembrie a devenit o dată importantă și pentru Teatrul Național Târgu-Mureș, acest lucru datorită faptului că, începând cu anul 1985, peste tot în Europa se sărbătorește Ziua Internațională a Voluntariatului.

Astfel, marți 5 decembrie, voluntarii Guga Junior și MaNóSZok au fost aplaudați de către actorii Teatrului Național, au discutat cu aceștia și au sărbătorit împreună.
Cu această ocazie, voluntarii și-au ales actorii pe care i-au îndrăgit cel mai mult în stagiunea 2016-2017, și anume, Elena Purea și Luchian Pantea la Compania Liviu Rebreanu; iar la Compania Tompa Miklós au fost aleși Simon Boglárka-Katalin și Ördög Miklós-Levente.

Trupa de voluntari a Teatrului Național s-a înființat în anul 2012, iar până în prezent au fost realizate, la ambele companii, peste 350 de contracte de voluntariat cu liceenii din oraș. Pe lângă sarcina de a întâmpina publicul și de a fi de ajutor celor care vin la spectacolele Teatrului Național, voluntarii se implică activ și în activități conexe organizate de Teatrul Național, precum: Gala Uniter 2014, Noaptea Muzeelor, BookFest, Breasla Cărții Maghiare, Festivalul ConectAct, Săptămâna Dansului, ș.a.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile nu sunt permise.