„Ziua Mediului” la Promenada Mall Tîrgu-Mureş

ziua mediului promenadaZiua Mondială a Protecţiei Mediului, marcată pe data de 5 iunie, se sărbătoreşte si la Promenada Mall Tîrgu Mureş. Manifestările dedicate evenimentului Zilei Mondiale a Mediului ajuns la cea de-a II-a ediţie se înscriu în efortul comun de transmitere către generaţiile viitoare a unui mediu curat şi sănătos.

Ziua Mondiala a Mediului este marcată la Promenada Mall prin concursurile puse la cale de către organizatori pentru instituţiile şcoalare pentru a promova protecţia mediului si pentru a atrage atenţia populaţiei asupra problemelor de mediu existente.
Cu ocazia evenimentului participanţii şi-au expus o serie de obiecte realizate din materiale reciclabile urmând ca pe data de 5 iunie de la ora 19:00 să se desemneze şi câştigătorii premiilor.

Datorită numărului mare de participanţi , precum si a implicării deosebite de care au dat dovadă atât copilaşii, cât şi cadrele didactice, în cadrul evenimentului “Ziua Mediului”, conducerea Promenada Mall Tîrgu Mures, a decis suplimentarea bugetului cu înca 1000 euro , ajungându-se la o valoare totală a premiilor de 2000 euro ( brut).

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.