Ziua Națională, sărbătorită de Muzeul de Științele Naturii

Cu ocazia Zilei Naționale a României, Secția de Științele Naturii din cadrul Muzeului Județean Mureș va organiza, în colaborare cu Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu-Mureș, cu Școala Gimnazială „George Coșbuc” din Târgu-Mureș și cu Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Târgu-Mureș, matineul muzeal „Tricolorul României în lumea vie”.

Evenimentul va debuta cu o mini-conferință intitulată „Despre Marea Unire” (prezintă: elevi de la Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu-Mureș și de la Școala Gimnazială „George Coșbuc” din Târgu-Mureș), urmată de vernisajul unei mini-expoziții.
Vedetele mini-expoziției vor fi câteva păsări ocrotite de lege, toate făcând parte din patrimoniul Secției de Științele Naturii din cadrul Muzeului Județean Mureș.

Evenimentul expozițional va fi urmat de o video-proiecție și de un atelier de pedagogie muzeală. Manifestarea va avea loc vineri, 29 noiembrie 2013, între orele 10,00 – 14,00, la sediul Secției de Științele Naturii din cadrul Muzeului Județean Mureș din Târgu-Mureș, de pe strada Horea nr. 24.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.