„Ziua Portilor Deschise” la Util Deco Mures

Centrul Mures al Fundatiei “Alaturi de Voi” Romania organizeaza in data de 15 mai 2014, ora 11:00,  evenimentul Ziua Portilor Deschise la unitatea protejată autorizată Util Deco, situata in str. Cosminului Nr. 14 (langa Biserica de Piatra).

Cu acest prilej, portile Util Deco Mures vor fi deschise tuturor vizitatorilor, intentia noastra fiind de a facilita un transfer de experienta in ceea ce priveste organizarea si functionarea atelierelor protejate si de a demonstra ca se poate face activitate economica de calitate cu angajati – persoane cu dizabilitati si persoane din grupuri vulnerabile.

Evenimentul are loc in cadrul proiectului “Construim durabil prin economie sociala”, derulat in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi, proiect co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana extinsa.

Util Deco Mures este un model de buna practica in ceea ce priveste incluziunea sociala in care au fost create locuri de munca pentru persoane cu dizabilitati, inclusiv HIV/SIDA. In acest moment, la Util Deco Mures functioneaza ateliere de confectionare lumanari, IT pentru productie si sunt prestate servicii de multiplicare documente, personalizare lumanari si arhivare.

La adresa din str. Cosminului nr. 14 functioneaza si magazinul de cadouri Util Deco in care gasiti o gama larga de produse din unitatile protejate ale ADV Romania, la preturi de producator.

Programul vizitei :

  • 10.45 – 11.00 – primirea si inregistrarea vizitatorilor;
  • 11.00 – 11.30 – vizitarea Util Deco;
  • 11.30 – 12.00 – prezentarea filmului „Centrul National de      Economie Sociala”;
  • 12.00 – 12.30 – intrebari si raspunsuri;
  • 12.30 – 13.00 – coffee break.

„Marcam totodata si Ziua Familiei ADV si a 12-a aniversare a organizatiei, prin urmare ne bucuram sa ne primim colaboratorii intr-o zi speciala si sa le multumim pentru ca ne-au fost alaturi in efortul nostru de a construi o viata mai buna pentru beneficiarii organizatiei” – a spus d-na Carmen Ciulea – director centrul Mures.

Toate produsele si serviciile Util Deco pot fi vizualizate pe magazinul on-line www.shop.utildeco.ro , iar detalii cu privire la Serviciul de arhivare fizica, electronica si depozitare documente sunt postate pe www.depozitarhivare.ro

Ziua Portilor Deschise este o activitate care se adreseaza in special reprezentantilor institutiilor care au ca obiect de activitate integrarea socio-profesionala a persoanelor apartinand categoriilor defavorizate si care au infiintate structuri de economie sociala sau doresc sa dezvolte programe in domeniu, atat autoritati locale, cat si organizatii neguvernamentale, dar si altor persoane interesate de domeniu.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.