Ziua tineretului reghinean cu Ana Lesko

La Reghin s-a sărbătorit pentru a doua oară Ziua tineretului. În cinstea acestei zile, tinerii, în general elevi de liceu, au participat la diferite concursuri sportive. Câștigătorii au fost apoi premiați în seara zilei de 2 mai, pe scena Casei de Cultură Eugen Nicoară, unde s-a desfășurat un spectacol de zile mari.

Concursuri

Show-ul a început la ora 17.30 cu un concurs de talente și unul de frumusețe pentru fete şi s-a încheiat aproape la ora 22.00. Dacă anul trecut debutul competițiilor a fost unul timid, în acest an concurenții s-au dovedit foarte bine pregătiți și extrem de talentați, iar aspirantele la titlul de Miss s-au întrecut în frumusețe şi istețime la cote înalte, dovedind o îndelungă pregătire. Ce e drept nici miza nu a fost mică, fiind vorba de premii totale în valoare de aproximativ 2.000 de euro.

Recitaluri

Seara s-a încheiat cu două recitaluri care se pare că au fost pe gustul celor din sală. Ellie Withe, împreună cu două dansatoare și un chitarist a readus piesele deja cunoscute, astfel încât s-a cântat şi dansat cu entuziasm. Artista s-a declarat deosebit de încântată de public pentru că pe lângă ,,gălăgia” pe care o solicita între piese a primit şi confirmarea faptului că versurile cântecelor ei nu sunt necunoscute publicului reghinean.

Cireaşa de pe tortul primit de tinerii reghineni de Ziua tineretului a fost însă Ana Lesko şi dansatoarele ei. Costume exotice cu tentă tradițională rusească, lumânări şi efecte luminoase, toate astea pigmentate cu graiul ei uşor îndulcit de accentul moldovenesc au făcut deliciul publicului. Artista a împărțit fotografii, a dat autografe și a adunat la final toți copiii pe scenă. După spectacol, Ana Lesko a ţinut să mulţumească celor care au invitat-o la Reghin şi a declarat că ideea de a organiza o zi a tineretului i se pare extrem de frumoasă. Spectacolul a fost transmis în direct de DAReghin Tv și de Gliga TV, astfel încât el a putut fi urmărit atât la Reghin, cât şi în aproape toate localităţile de pe Valea Mureşului şi Valea Gurghiului.

Ideea

Toata distracţia a costat circa 20.000 de lei, bani care au fost alocaţi de Consiliul Local. Ziua Tineretului este ideea consilierului PRM Adrian Crăciun care s-a ocupat personal de organizarea evenimentului atât în acest an, cât şi în anul 2011.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.