11 medalii pentru mureșeni la Cupa Federației de culturism și fitness

Casa de Cultură “Mihai Eminescu” din Tg.Mureș a găzduit, sâmbătă, Cupa Federației Române de Culturism și Fitness pentru juniori, seniori și categoria Masters. Competiția a reunit la întreceri în jur de 60 de sportivi din întreaga țară, care au concurat la secțiunile culturism, bikini-fitness, men-physique, body-fitness și body-building.
Județul Mureș a fost reprezentat de 9 sportivi de la patru cluburi târgumureșene, toți reușind să se claseze pe podiumul de premiere.
Cele mai bune rezulate le-au obținut Ioana Andrea Crișan (CS Energy Fit Tg.Mureș, antrenor Sebastian Popovici)- locul I și medalii de aur la bikini fitness senioare(+164 cm) și la Open bikini fitness, Alina Stanciu (CS Energy Fit Tg.Mureș, antrenor Sebastian Popovici)-locul I la bikini-fitness Masters, Norbert Kolumban (CS BB Lacta Tg.Mureș, antrenor Radu Pantea) –locul I și medalii de aur la culturism junior mici(+70 kg) și la culturism Open juniori, Ionuț Szilagyi (CS Energy Fit Tg.Mureș, antrenor Sebastian Popovici)-locul I și medalie de aur la men-physique seniori (+178 cm) și Nagy Szidonia (CSU Tg.Mureș, antrenor Dumitru Cheteleș)-locul I și medalie de aur la body fitness junioare.
S-au clasat pe locurile II, adjudecându-și medaliile de argint Cristina Oltean (CSU Tg.Mureș, antrenor Dumitru Cheteleș) la bikini fitness junioare, Rareș Băldean (CS Energy Fit Tg.Mureș, antrenor Sebastian Popovici) la men-physique juniori(178 cm) și Madaras Levente (Retro Gym Tg.Mureș, antrenor Augustin Moldovan) la body-building clasic, categoria seniori.
A mai urcat pe podiumul de premiere, cucerind medalia de bronz Hogyes Nimrod (Titanic Body Building Tg.Mureș, antrenor Dumitru Cheteleș) la men-physique juniori (178 cm).
Competiția a fost organizată de Federația Română de Culturism și Fitness și clubul Titanic Body Building Tg.Mureș, în parteneriat cu Consiliul Județean Mureș și Primăria Tg.Mureș.

Radiomures.ro, Valeriu Voaideș

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.