13 infracţiuni constatate sâmbătă de poliţişti

Polițiștii mureșeni au intervenit, ieri, la peste 48 de evenimente și au desfășurat 7 acțiuni pentru prevenirea și combaterea ilegalităților. Pentru neregulile depistate, au fost aplicate peste 107 amenzi, iar 12 șoferi au rămas, temporar, fără permis.
La data de 10 decembrie a.c., poliţiştii au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.
Într-o singură zi, au fost organizate 7 acțiuni și s-a intervenit la 48 de evenimente, dintre care 41 au fost sesizate prin SNUAU 112.
În urma activităților, au fost constatate 13 infracţiuni. De asemenea, a fost dispusă o măsură restrictivă de libertate.
Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 107 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproapre 40.000 de lei.
Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române.
Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind reținute 392 de permise de conducere și au fost retrase 8 de certificate de înmatriculare.
Activităţile au fost desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice și vor continua și în periada următoare.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.