3 proiecte comunitare pentru mureșeni

 

Organizația non-profit  „Fundația comunitară Mureș” organizează 3 proiecte pentru o „comunitate mai sănătoasă, mai cultă și mai responsabilă”.

Astfel, în data de 27 noiembrie, de la ora 18, la Casa Teleki (Tîrgu Mureș, strada Revoluției nr. 1) se va desfășura evenimentul „Cercul de Donatori Mureș”, un cerc care, așa cum spun organizatorii, își propune să „investească inteligent resursele în proiecte benefice comunității mureșene”.

În cadrul acestui eveniment se vor desfășura 3 proiecte pentru comunitate: Curs de Prim Ajutor – Mini Anne și defibrilator în școli – Asociația Samaritenilor din România Dotarea școlilor cu manechine, planșe, defibrilator și organizarea unor cursuri în acordarea Suportului Vital de Bază (Prim Ajutor); 2. Șanse pentru viitor – Clubul Sportiv HCM – Echipament sportiv adecvat pentru copiii echipei mureșene de hochei pe gheață;  3. „Arborii Noștri” – un catalog complet și online al arborilor urbani din Târgu-Mureș – Asociația „Pando”. Inventoriu online al arborilor urbani, cu ajutorul comunității locale. Astfel publicul interesat se poate implica în gestionarea arborilor din orașul nostru.

Fundația Comunitară Mureș este o organizație care atrage fonduri din donații de la persoanele fizice și companiile dintr-o anumită arie geografică în cazul nostru municipiul Tîrgu-Mureș și județul Mureș și distribuie aceste fonduri către cauze caritabile din aceeași regiune pentru dezvoltarea acesteia.

 

Foto: Un alt proiect derulat de Fundația Comunitară Mureș

Cristina Vancea

 

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.