300 litri de lichid cu miros puternic de alcool confiscați la Gănești

  Un bărbat, din judeţul Sibiu, a fost depistat de poliţişti, în timp ce transporta 300 de litri de alcool, fără documente legale.

La data de 16 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Rutier Târnăveni au oprit în trafic, în localitatea Gănești, judeţul Mureş, un autoturism condus de un bărbat, de 48 de ani, din Mediaş, judeţul Sibiu.

În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbatul transporta 300 de litri de lichid cu miros puternic de alcool, în recipiente de plastic, fără a avea aplicate etichete de marcaj fiscale.

Cantitatea de alcool a fost confiscată, fiind luate probe pentru a fi trimise Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii investigarea criminalităţii economice au întocmit dosar penal pentru nerespectarea prevederilor Codului Fiscal, pentru infracţiunea de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 40 litri alcool etilic, băuturi spirtoase peste 200 litri, produse intermediare peste 300 litri, băuturi fermentate, altele decât bere şi vinuri, peste 300 litri.

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.