fbpx

43 de persoane n-au respectat restricția de deplasare noaptea trecută!

Organele de control au verificat cu precădere respectarea măsurilor de izolare/carantinare de către persoanele faţă de care au fost dispuse aceste măsuri, documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuinţă, în intervalul orar 23.00-05.00, precum şi portul măștii de protecţie astfel încât să acopere nasul şi gura de către toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spaţiile publice închise/deschise.

Astfel, în ultimele 24 de ore, în urma activităţilor desfăşurate pe raza întregului județ, au fost verificate peste 120 de societăți comerciale, peste 215 de mijloace de transport persoane, fiind totodată legitimate aproape 1500 de persoane.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 173 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 24.250 de lei, astfel:

  • 129 de sancţiuni pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală;
  • 43 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație (în intervalul orar 23.00-05.00);

1 sancțiune pentru nerespectarea măsurilor privind carantinarea/izolarea

Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate zilnic şi în perioada următoare, pe raza întregului judeţ.

Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție şi să nu se expună la riscuri!

Vă reamintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Comentează cu Facebook