59 de filme din 27 de ţări la Alter-Native 20

914 de scurt-metraje din 60 de ţări au fost înscrise la preselecţia Festivalului Internaţional de Film de Scurt-metraj ALTER-NATIVE 20, care va avea loc în perioada 7-11 noiembrie la Palatul Culturii din Tîrgu-Mureş.

Până la termenul limită au ajuns în faţa juriului de preselecţie 778 de creaţii. Juriul a fost format din Durst György, producător (Ungaria), Hartyándi Jenő, directorul Festivalului Internaţional de Film şi Muzică Mediawave (Ungaria), Radu Vasile Igazság, artist vizual şi regizor de film (Bucureşti), Eugen Păsăreanu, teatrolog (Bucureşti), Schneider Tibor, regizor şi operator de imagine (Cluj-Napoca) şi Marcel Ţintar, regizor de teatru şi film (Tîrgu-Mureş). După o vizionare maraton desfăşurată la sediul U.D.T.M. Mureş au fost selectate pentru programul de concurs 59 de scurt-metraje (provenite din 27 ţări), cu o durată totală de aproape 11 ore.

Lista filmelor admise în concurs de către juriul de preselecţie va fi făcută publică în zilele următoare pe site-ul UDTM Mureş, www.madisz.ro.

Sursa: Alter-Native 20

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.