9 candidaţi au trecut de probele eliminatorii la concursul de specialişti din Inspectoratul de Poliţie

media-145768668220186300

9 candidaţi au trecut de probele eliminatorii la concursul pentru ocuparea posturilor de specialişti din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, prin încadrare din sursă externă.

 

Pentru cele 2 posturi de specialitate scoase la concurs, prin încadrare din sursă externă, 9 persoane vor susţine proba scrisă, după ce au fost admişi la probele eliminatorii, susţinute anterior.

 

Candidaţii înscrişi la concursurile organizate pentru ocuparea posturilor de ofiţer (inginer de sistem)/agent de poliţie (administrator reţea) din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, prin încadrare directă, vor susţine proba scrisă mâine, 26 noiembrie 2016 ,  la sediul inspectoratului, situat în Tg. Mureş, strada Borsos Tamas, nr. 16.

 

Candidaţii sunt rugaţi să se prezinte la sediul inspectoratului sâmbătă, 26.11.2016, începând cu ora 8.00.

 

ATENŢIE!

Accesul în sălile de concurs este permis până la cel mult ora 09.15, iar candidaţilor care nu vor fi prezenţi la această oră în săli, nu li se va mai permite accesul şi vor fi declaraţi “neprezentat”, indiferent dacă se află sau nu în incinta inspectoratului unde se susţine proba.

 

Proba scrisă va începe la ora 10.00, în intervalul orar 09.15-10.00 urmând să se desfăşoare activităţile pregătitoare susţinerii probei scrise.

 

Candidaţii trebuie să prezinte un document de identitate valabil, respectiv carte de identitate, permis de conducere sau paşaport, în caz contrar, nu vor putea intra în sala de concurs, urmând a fi declaraţi “neprezentat”.

 

Candidaţii vor avea asupra lor numai documentul de identitate şi pix/stilou de culoare albastră, fără materiale documentare, dicţionare, notiţe, însemnări, precum şi cu orice alte mijloace de comunicare.

 

Nu se admit pixuri/stilouri care permit ştergerea şi rescrierea.

 

Fraudele, precum şi tentativa de săvârşire a acestora se sancţionează prin eliminarea din concurs a candidatului/candidaţilor în cauză.

 

Rezultatele la proba scrisă vor fi afişate sâmbătă, 26.11.2016, la avizierul de la sediul inspectoratului şi pe site-ul inspectoratului: https://ms.politiaromana.ro .

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.