A 9- victorie consecutivă în Campionatul Naţional pentru handbalistele de la Pegasus

Duminica, 18.03.2018, la Sala Sporturilor, handbalistele de la Pegasus Tg.Mures si-au trecut in palmares a 18-a victorie, a 9-a consecutiva, in acest an competitional in cadrul Campionatului National de Handbal! Fetele pregatite de Prof.Andrea Luca au reusit sa treaca de aceasta data de colegele lor de competitie de la Alpha Oradea cu scorul de 35-23, 13-12 la pauza, dupa o partida pe care au controlat-o de la un capat la altul, antrenoarea muresencelor folosind in prima repriza o formula de echipa foarte tanara in care si-au gasit loc si doua junioare 4, Daria German si Teodora Damian. Aceasta partida a fost inca un test reusit pentru junioarele de la Pegasus, calificate deja la Turneul Semifinal care se va desfasura in perioada 11-15 Aprilie intr-o locatie necunoscuta inca pana la aceasta data.
Pentru fetele de la Pegasus, care sunt singura echipa neinvinsa in returul de Campionat National de Junioare 3, seria H, urmeaza o etapa in deplasare si mai apoi, in data de 01.04.2018, ultima reprezentatie in fata propriilor suporteri, in etapa finala, cand vor primi vizita colegelor de la Atletik Satu Mare.
Victoria de Duminica reprezinta si un frumos cadou oferit antrenoarei Andrea Luca din partea elevelor sale avand in vedere ca Sambata aceasta si-a sarbatorit ziua de nastere.
LA MULTI ANI ANDREA LUCA si la cat mai multe succese alaturi de copiii de la Pegasus Tg.Mures!!!

Comentează cu Facebook
Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Comentariile sunt închise.